Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
    Не, твойта щях да я позная Тая беше с дружи джанти и оригиналдъ стопове, и беше преди фейса.
    Ти ли беше спрял срещу Биад вчера към 15:30 - 16:00 или някой друг съфорумец?

Comment

• koolio ако се е чудел, кой му маха от едно пежо край Ал. Невски днес по обяд - аз бях
      Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
      AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщение
        Ти ли беше спрял срещу Биад вчера към 15:30 - 16:00 или някой друг съфорумец?
        Аз аз
        Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
        Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
        BMW 328i

Comment

• Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
          koolio ако се е чудел, кой му маха от едно пежо край Ал. Невски днес по обяд - аз бях
          Даже не съм забелязал ...
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Днес на бензиностанция Еко до Кръстова вада черно GT 3.2 незапомних каква беше регистрацията защото останах вцепенен като тръгна няма такъв звук просто!
            Alfa Romeo 147 "Selespeed"
            sigpic

Comment

• днес около 16.30 в мола на Стамболийски на -3 имаше едно сребристо ГТВ с лепенка "спарко" по средата на стопа но беше толкова мръсно, че нямаше никакъв шанс да му се види номера

Comment

• Днес по обяд, сива 146, със стикер на задното стъкло, беше паркирана до УНСС , точно до пешеходната пътека. Исках да оставя бележка /като фиш/, но нямах на какво да я напиша
                Alfa Romeo 156SW 2.4JTD 2003 Distinctive
                Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Comment

• Първоначално публикувано от mitenceto89 Покажи съобщение
                  Днес по обяд, сива 146, със стикер на задното стъкло, беше паркирана до УНСС , точно до пешеходната пътека. Исках да оставя бележка /като фиш/, но нямах на какво да я напиша
                  Аз пък днес те видях като мина до Лападунди и зави в пресечката на баба Яга, и онзи ден пак беше спял зад 14 блок.
                  Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                  Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                  Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

• С кой колага се гонихме днес по околовръсното при автоморгите на Люлин около 16:15.Черна алфа 156 селеспийд.
                    Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK '99 selespeed
                    Създадена, за да впечатлява

Comment

• да си признава кой колега с зелена 146 се преследвахме днес по ботев около обяд
                      Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
                      Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

• Вчера Григор въртя нещо гуми в снега на паркинга пред ПИБ
                        146 1.6 TS '00
                        156 2.4 JTD '01

Comment

• Кой с 155цата (с клубен стикер) се заяждаше с некъв опел по Сливница вчера към 12 часа?

Comment

• Вчера (или по-точно днес) около 2.30 часа през нощта между светофара на Горубляне и Интер Експо Център подминах като спряла една тотално заскрежена сребриста 166-ца...

Comment

• Първоначално публикувано от Galof Покажи съобщение
                              да си признава кой колега с зелена 146 се преследвахме днес по ботев около обяд
                              аз бях, бързах да се придвижа по най-бързия начин до надежда, а това движение в центъра го мразя 155цата доста хваща окото
                              Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщение
                                Аз пък днес те видях като мина до Лападунди и зави в пресечката на баба Яга, и онзи ден пак беше спял зад 14 блок.
                                Живея в 14 бл., а гаджето в 40 бл. Така че колата всеки ден е или пред 14 или пред 40.
                                Alfa Romeo 156SW 2.4JTD 2003 Distinctive
                                Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Comment

Working...
                                X